De lente op tafel

Artikelnummer: 43657
Vorige Artikel 14 van 42 Volgende
€ 4,00 (inclusief 9% BTW)

Boekinfo:

seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365

In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een fris lentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonsense stijl en de uitnodigende fotografie van Marie-Pierre Morel. Volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft. Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes

Artikelnr:

43657

Uitgever:

Fontaine

Auteur

Reynaud, Stéphane

ISBN

9789059566002

Omschrijving:

2015 / 138pp / 680 gram / hardcover / keurig boek

© 2013 - 2019 De Gouden Omslag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel