Sporen van Misdaad

Artikelnummer: 47494
Artikel 1 van 13 Volgende
€ 4,00 (inclusief 9% btw)

Boekinfo:

De serie Skoop biedt leuke informatieve boeken voor kinderen vanaf acht jaar die moeite hebben met lezen. Skoop heeft titels over uiteenlopende onderwerpen. Elk boek behandelt één onderwerp op kernachtige wijze. Overbodige informatie blijft achterwege. Zo worden kinderen ondersteund bij het begrijpen van onderwerpen waar ze op hun leerweg mee in aanraking komen. 
De boeken in deze serie worden gekenmerkt door een stabiele, maar aantrekkelijke lay-out. Op telkens twee paginas wordt één hoofdpunt van het onderwerp behandeld. Elk hoofdstuk is ingedeeld in duidelijke alineas en bestaat uit korte zinnen. De tekst is gezet in een prettig leesbaar lettertype en wordt ondersteund door grote fotos en illustraties. Zo wordt een goede toegang tot het onderwerp gegarandeerd. Moeilijke woorden worden zowel onder aan de pagina als achter in het boek uitgelegd. De verschillende tekstonderdelen onderscheiden zich door hun opmaak. De pagina-indeling wordt zo in één oogopslag duidelijk. 
Ondanks de uiteenlopende onderwerpen zijn de boeken in de Skoop-serie door de uniforme vormgeving zeer herkenbaar. Op die manier worden kinderen aangemoedigd om meerdere delen uit deze serie te lezen. Vanaf 8 jaar. 

Conditie:

Goed

Uitgever:

Biblion

Auteur

Glass, Susan

ISBN

9789054839415 

Omschrijving:

Goed. 2010. 32pp. 320 gram briefpost. hardcover. Goed boek

© 2013 - 2019 De Gouden Omslag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel