Koken met thee - Zande, Frank van der

Artikelnummer: 48190
Vorige Artikel 4 van 42 Volgende
€ 5,00 (inclusief 9% BTW)

Boekinfo:

Koken met thee - ontdek de vele culinaire toepassingen van thee

Net als wijn kan ook thee tijdens de maaltijd de smaak van een specifiek gerecht verrassend versterken; niet alleen als begeleidende drank, maar juist door thee als ingrediënt te verwerken in een gerecht. Steeds vaker wordt thee als ingrediënt toegepast in gerechten of gebruikt bij de bereiding daarvan. Zo kun je een heerlijke marinade of saus maken op basis van thee, geeft stomen met thee een verrassend smakelijk effect en kun je thee zelfs als kruid gebruiken.
Frank van der Zande laat in zijn boek Koken met thee zien dat de diverse soorten thee – wit, groen, zwart, oolong of pu ehr thee – zeer geschikt zijn voor diverse toepassingen. Denk aan het roken van vlees of vis met een rookmengsel waaraan groene thee is toegevoegd, pocheren in een geurige lapsang souchong thee of het insmeren van een braadstuk met een rub van thee.

Conditie:

Goed

Uitgever:

Karakter

Auteur

Zande, Frank van der

ISBN

9789045205267 

Omschrijving:

Goed. 2014. 160pp. 720 gram. briefpost. hardcover. prima boek

© 2013 - 2019 De Gouden Omslag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel