De Labrador Retriever - Schwering, Cindy

Artikelnummer: 48914
Vorige Artikel 2 van 22 Volgende
€ 10,00 (inclusief 9% BTW)

Boekinfo:

Eindelijk is er weer een nieuw en actueel boek over de Labrador Retriever op de markt! Het boek is samengesteld en geschreven door Cindy Schwering, die inmiddels meerdere rasboeken op haar naam heeft staan. De prachtige foto's in het speels vormgegeven boek zijn afkomstig van de hand van dierenfotograaf én groot Labrador-liefhebber Sanne van de Berg.

Het boek vertelt alles over de geschiedenis, het karakter en het uiterlijk van onze razend populaire rashond. Ook de aanschaf, puppyfase, opvoeding, verzorging, gezondheid en tal van andere onderwerpen komen uitgebreid aan bod. 
Dankzij de medewerking van de Nederlandse Labrador Vereniging, verschillende fokkers, een keurmeester en een dierenarts bevat het boek veel praktische informatie en nuttige tips. Het boek is actueel en volledig en de begrijpelijke en vlotte schrijfstijl van Cindy Schwering zorgt ervoor dat het boek prettig wegleest. De fijne vormgeving en prachtige fotografie maken het boek tot een lust voor het oog. Een echte aanrader voor de (toekomstige) Labrador-eigenaar!

Conditie:

Goed

Uitgever:

Bloemendal 

Auteur

Schwering, Cindy

ISBN

9789492284044

Omschrijving:

Goed. 2017. 135pp. 600 gram. briefpost. hardcover. keurig boek

© 2013 - 2019 De Gouden Omslag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel