De vreugde van God - Piper, John

Artikelnummer: 84105
Vorige Artikel 11 van 349 Volgende
€ 20,00 (inclusief 9% btw)

Boekinfo:

Je weet pas echt wie iemand is als je weet waar hij of zij gelukkig van wordt. Dat geldt ook voor God. Wij leren Zijn grootheid en heerlijkheid alleen kennen als we weten waar Hij blij mee is. Daarom is het belangrijk dat we ons verdiepen in de vreugde van God. Dit is geen boek over de mens, maar over zijn Maker: God zelf. In een krachtig, theologisch betoog toont Piper ons Gods vreugde. Hij laat zien wat die vreugde over Hem zegt. Alleen als we God echt kennen, kunnen wij Zijn vreugde beantwoorden door ons in Hem te verheugen..
De vreugde van God is in zekere zin het fundament voor Verlangen naar God, hoewel dat boek eerder werd geschreven. Verlangen naar God kan worden samengevat in één zin: God wordt door ons het meest verheerlijkt, als wij ons in Hem verheugen. De vreugde van God voegt daaraan toe: wij verheugen ons het meest in God als we weten waarom God zich verheugt in zichzelf.
John Piper studeerde letterkunde aan Wheaton College en theologie aan Fuller Theological Seminary. Daarna promoveerde hij aan de universiteit van München. Piper doceerde bijbelwetenschappen aan Bethel College in St. Paul. Hij is predikant van de Bethlehem Baptist Church in Minneapolis en schreef een groot aantal boeken

Conditie:

Goed

ISBN:

9789033607158 

Auteur:

Piper, John

Uitgever:

De Banier

Omschrijving:

Goed. 2000. 389pp. dik boek. hardcover. keurig boek. Boek past niet door de brievenbus,

© 2013 - 2020 De Gouden Omslag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel