Geschiedenis Van Koninklijke Shell - Zanden, J.L. van

Artikelnummer: 85330
Vorige Artikel 14 van 41 Volgende
€ 17,50 (inclusief 9% btw)

Boekinfo:

Koninklijke Shell is al honderd jaar een van de twee belangrijkste olieproducenten ter wereld. De fascinerende ontwikkeling van de Nederlands-Britse multinational wordt in drie monumentale delen beschreven. Waaraan heeft de hybride onderneming haar langdurig succes te danken? Om die vraag draait de Geschiedenis van de Koninklijke Shell.

De moderne wereldgeschiedenis is van olie doordrenkt. Olie, als brandstof, als grondstof voor kunststoffen en plastics, en als motor van grote maatschappelijke ontwikkelingen, tot revoluties en oorlogen toe. De geschiedenis van de olie valt goeddeels samen met die van de Royal Dutch Shell. In 1907 kwam de fusie tot stand van twee Europese ondernemingen: de NV Koninklijke Nederlandsche Petroleum Maatschappij en The 'Shell' Transport & Trading Company. De Koninklijke/Shell Groep domineerde vanaf dat moment de oliemarkt.

Vijf thema's staan in de Geschiedenis van de Koninklijke Shell centraal: de werkwijze, de interne organisatie, de concurrentiepositie, de innovatie en, niet in de laatste Goed. 4 boeken incl 3 x dvd in hardplastic box. Uitstekend Boek past niet door de brievenbus,plaats, de rol van de politiek. De delen zijn geschreven door onafhankelijke historici en economen, die toegang kregen tot alle archiefstukken van Shell. De drie delen zijn prachtig uitgevoerd, in full colour en groot formaat. Ze bevatten vele honderden foto's, kaarten en andere illustraties. In een bijgevoegd vierde deel worden drie dvd's met uniek filmmateriaal bijgesloten

Conditie:

Goed

ISBN:

9789085060871

Auteur:

Zanden, J.L. van

Uitgever:

Boom

Omschrijving:

 

© 2013 - 2021 De Gouden Omslag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel